از خواص درمانی کاکائو چه می دانید؟ | سبزیجات

به گزارش ایران ناز کاکائو رو بیشتر مردم با عنوان شکلات کاکائویی می شناسن.کره کاکائو هم در شیرینی پزی، پردازش توتون، صابون و فرآورده های آرایشی استفاده می شه و گرون ترین چربی دنیاس.کاکائو به عنوان دارویی انرژی بخش، شادی آفرین و تقویت کننده قلب شناخته می شه.

 

در بعضی از تحقیقات ثابت شده کاکائو باعث کاهش فشار خون و تنظیم کلسترول بد در خون می شه.گیاه به عنوان ضدعفونی کننده و انگل کش هم استفاده میشن.از خواص دیگه کاکائو میشه به خاصیت ادرارآوری، قانون بیاری و سقط کنندگی اون اشاره کرد.در بعضی از نقاط دنیا از کاکائو واسه درمان طاسی،

 

 

سوختگی، سرفه، خشکی لبا و چشم استفاده می کنن.کاکائو انرژی بخش بوده و باعث از بین رفتن بی حالی، سختیای زایمون ، حاملگی و روماتیسم می شه.محلیا از کاکائو در درمان مارگزیدگی و جراحتا هم استفاده میکردن.به دلیل وجود تانن در پوسته و ریشه کاکائو،

 

فعالیت ضدتوموری واسه این گیاه هم پیش بینی شده.کاکائوی خالص و تصفیه نشده اثر آنتی اکسیدانی قوی در پیشگیری از بیماریای قلبی و سرطان داره، اما طی روند شکلات سازی، مقدار خیلی از مواد آنتی اکسیدانی کاکائو از بین میره. پس میشه گفت شکلات جفت و جور شده از کاکائو به دلیل انجام روند در کارخانه خواص به درد بخور دانه کاکائوی خالص رو نداره.

 

 

نوشابه کاکائو اگه پوست هسته کاکائو رو دم کنین، نوشابه مطبوعی از اون به دست میاد که بوی شکلات داره و دارای مقدار زیادی ویتامین و واسه تقویت استخوانا خوبه. مخصوصا به کسائی که دارای نرمی استخون (راشیتیسم) هستن، مصرف این جوشونده پیشنهاد می شه.کره کاکائو دانه کاکائو دارای ۵۰ درصد چربیه.

 

از کاکائو در صنعت لوازم آرایش و زیبایی و هم اینکه عطرسازی استفاده می شه.مشکلات جانبی مصرف ناصحیح کاکائو باعث مشکلات کبدی و قلبی می شه. کسائی که طبع گرمی دارن، باید از خوردن زیادتر از اندازه کاکائو و اجناس اون دوری کنن. واسه افراد دچار مریضی قند هم خوردن کاکائو ممنوعه.

 

.

منبع :