از خواص سنجد چه می دانید | سبزیجات

سنجد میوه ای که به صورت خشک شده از اون استفده میشه و این میوه طبعی خشک و سرد داره. از سری خواص اون میشه به قابض بودن اون اشاره کرد. هم اینکه به دلیل داشتن ویتامین k این میوه ضد خونریزیه . واسه دفع سموم و باکتریای معده و روده بسیار به درد بخور و لازمه. واسه کسائی که از سردرد رتج میبرن خوردن سنجد پیشنهاد میشه.

–     بوئیدن گل سنجد واسه افراد فلج و کسائی که لقوه دارن خوبه. البته دختران جوون از بوئیدن اون دوری کنن چون باعث ازدیاد شهوت در خانمها می شه.

–   سنجد واسه کسائی که نرمی استخون و پوکی استخون دارن خوبه. روش استفاده: پودر سنجد ۲ قسمت و پودر سویای بوداده ۱ قسمت رو با عسل مخلوط کرده روزی یه قاشق یا ۲ قاشق غذاخوری با یه لیوان شیر میل شه. این صبحونه واسه آقایون و خانمها بسیار به درد بخوره.

–    برگ درخت سنجد به صورت ضماد باعث می شه که دمل زود سر باز کنه.

–   برگ درخت سنجد رو در روغن زیتون بجوشونین (اول به مدت ۲۴ ساعت برگ رو در روغن زیتون نگاه دارین بعد با گرما ملایم بجوشونین تا له شه اگه شامل رو تو یه شیشه سر بسته بذارین و در آب جوش بندازین تا بجوشه و له شه خاصیت اون بیشتره) این روغن واسه ورم مفاصل و اعضای بی حس خوبه. هم اینکه اگه این روغن رو بر سر بمالند باعث بلندی مو می شه.

– میوه سنجد ضدیرقانه.

– کسائی که تکرر ادرار دارن سنجد بخورند.

– کسائی که سکسکه می کنن واسه درمان اون ۵۰ دانه سنجد و یه لیوان شیر بخورند.

-مصرف سنجد درمان گر ورم کیسه صفراست.

– سنجد باعث قوی شدن ساقا می شه به کودکان خود روزی ۲۰ تا ۵۰ دانه بدین.

– سنجد عامل مریضی جذام رو نابود می کنه.

– سنجد واسه اشخاصی که یبوست دارن مضره.

– سنجد تب بره.

– سنجد کلیه ها رو گرم می کنه و معده رو تمیز می کنه.

– سنجد ضد بلغمه.

– جوشونده پوست سنجد اگه مزمزه شه ریشه دندون رو محکم می کنه و از خونریزی جلوگیری می کنه بدین صورت که پوست سنجد رو بجوشونین و صاف کنین بعد اونو مزمزه کنین.

– خانمایی که خونریزی عجیب دارن بعد از پاک شدن به مدت ۱۴ روز، روزی ۳۰ دانه سنجد بخورند اگه یبوست نداشته باشن اگه یبوست داشتن قبل از خوردن سنجد سوپ ملایم بخورند.

– سردردهایی که علامت مشخصی ندارن از سنجد استفاده شه.

منبع : hidoctor.ir