از خواص سیر و عسل چه می دانید؟ | طب ایرانی

از خواص سیر و عسل چه میدونید؟

به گزارش ایران ناز همه میدونیم سیر و عسل داروهایی طبیعی هستن. ترکیب سیر و عسل می تونه تاثیری جادویی داشته باشه. سیر یه داروی طبیعیه و با به کار گیری اون، میشه بیماریای زیادی رو درمان کرد. سیر رو می تونیم به صورت پخته یا خام بخوریم و با کمک اون،

 

قدرت دستگاه ایمنی بدن و تن درستی مون رو بیشتر کنیم. بیشترِ خواص و فوایدِ سیر واسه سلامتی به دلیل ترکیبیه به نام آلیسین. آلیسین از راه دستگاه گوارش وارد خون می شه و تموم بدن رو طی می کنه، و از اون پس اثرات قوی و مفیدش رو در بدن اعمال می کنه.

 

فـــواید سیر

 

– ضد سرطان

– تنظیم کننده کلسترول

– کم شدن نشونه های آسم

– از بین برنده جوش و جوش

– ضد سرماخوردگی

ضد اسهال

درمان عفونت های بدن

– تنظیم کننده فشار خون

– متوقف کننده علائم تصلب شرایین

 

 

از سیر واسه کاهش علائم آرتروز، دیابت و بزرگ شدن پروستات استفاده می کنن. می تونیم از سیر واسه درمان مشکلات سلامتِ روزانه مون و بالا بردن متابولیسم (دگرگشت) و انرژی استفاده کنیم. از دیگر ویژگیای سیر میشه به بالا بردن قدرت بدن در مقابل بیماریا و نابود کردن سموم اشاره کرد.

 

اگه سیر رو با پیاز و زنجبیل مخلوط کنیم، به داروی قدرتمندی دست پیدا میکنیم که می تونیم اونو به جای شیمی درمانی استفاده کنیم.بهتره سیر رو به صورت خام مصرف کنیم. این بهترین روشِ بهره مندی از خواص زیاد اون هستش. پیشنهاد می شه حبه های سیر رو تیکه تیکه کنین و بذارین ۲۰ دقیقه بمونه، و بعد اونو با شکمِ خالی بخورین.

 

سیرِ خام و عسل

 

خیلی از پزشکان پیشنهاد می کنن سیر رو با عسل مخلوط کنین و هر روز صبح بخورین. تمومِ کاری که باید انجام بدیم اینه که ۲ یا ۳ حبه سیر رو خرد و با یه قاشق غذاخوری عسل مخلوط کنیم. این ترکیب به ما انرژی و سلامتیِ بیشتر میده.داروی تقویتی و ضد آنفولانزای سیراین داروی تقویتی واسه درمان گلودرد، سرماخوردگی و آنفولانزا خیلی خوبه.

 

 

مواد اولیه لازم:

 

– ۵ حبه سیر

– نصفِ پیاز زرد

– ۲ عدد فلفل قرمز تند

– ۱ لیوان آب لیمو

– ۱ قاشق غذاخوری زنجبیل خردشده

– ۲ قاشق غذاخوری سرکه سیر

 

دستور جفت و جور:

 

پیاز، سیر، زنجبیل و فلفل قرمز رو با هم مخلوط کنین و بعد آب لیمو و سرکه سیب رو هم به اون اضافه کنین. بذارین این مخلوط ۲۴ ساعت بمونه، و پس از اون، هر روز صبح قبل از صبحونه مقداری از اونو بخورین.

منبع :