از خواص میوه به و به دانه بیشتر بدانید! | بیماری

: از خواص میوه به و به دانه بیشتر بدونین!

از خواص به دانه چه میدونید و این دانه چه خاصیتای درمانی داره و در چه مصارفی استفاده می شه دانه به یا به دانه رو میشه واسه درمان سرماخوردگی و سرفه های خشک استفاده کرد

سلامتآکا ایران

: از خواص میوه به و به دانه بیشتر بدونین!

این روزا عطر شامه نواز «به» رو میشه در هوای باغای داهات احساس کرد. در روایات اومده، «به» بوی پیامبران و فرشتگان رو میده. به بخورین، چون باعث افزایش هوش و ذکاوت، تقویت قلب، زیبایی رنگ رخسار، آرامش اعصاب و رفع ترس و اضطراب می شه و چشم رو جلا میده. پیامبر(ص) فرمودن به زنان باردارتان به بدین چون باعث زیبایی و خوش اخلاقی بچه می شه.

به شکلای جور واجور ترش و شیرین و ملس داره. ترش اون طبع سرد و شیرینش طبع گرم داره و ملس اونو به میونه روی میره. نوع جنگلی اون طعم گسی داره و اونو به شغال می خونن. به زرد و رسیده رو میشه به صورت خام مصرف کرد و بهتره یه قسمت اونو با سه قسمت سیب رنده شده مخلوط کرد و به صورت پالوده خورد. هم اینکه میشه با مصرف خورش به (تاس کباب) و مربا و چای به، از خواص فوق العاده این میوه بهر ه مند شد.

 

« به»، مقوی کبد و معده س و در درمون نفخ، موثر و هضم کننده خوبیه. رحم رو تقویت می کنه و مانع سقط جنین می شه و از ویار زنان باردار کم می کنه و درمان کننده اسهال و استفراغه. بوییدن شکلای جور واجور معطر به، باعث تقویت قلب و مغز و روح و در آخر، میل جنسی می شه و میشه از اون به عنوان یه میوه خوشبوکننده و محرک در اتاق خواب استفاده کرد.

 

 

خواص عجیب به دانه

به دانه «به»، به دانه می گن که بیشتر از شکلای جور واجور جنگلی اون به دست میاد. پوشش خارجی به دانه شامل موسیلاژیه که در نزدیکی با آب دهن، محلولی چسبنده و غلیظ تشکیل میده و از تحریک مخاط کم می کنه و مسهل ملایمه.

لعاب به دانه در نرم کردن مجرای گلو و درمان سرفه های خشک، معروفیت زیاد و تاثیر فوق العاده داره، سوزش دهن و زبون رو نابود می کنه، از التهاب و گرما معده و تب کم می کنه و دلیل آرامش تنگی نفس و علائم سرماخوردگی می شه. اگه لعاب به دانه رو به پوست بمالید، از آفتاب زدگی جلوگیری می کنه و مغز دانه به، قوه جنسی رو زیاد می کنه. در نیم لیوان آب به، اگه به دانه کوبیده شده رو اضافه کنین، واسه درمون التهاب بواسیر مصرف می شه.

 

بفرمایید دمنوش به

اگه دمکرده شکوفه به رو همراه مقداری عرق بهار نارنج مخلوط کنین و بخورین، به خواب عمیقی فرو خواهید رفت. این دمنوش دلیل آرامش سردرد و تهوع هم می شه. نوشیدن چای یا دمنوش میوه به رو هم پیشنهاد می کنیم. این دمنوش، دلچسب تر از چای مشکی و نسبت به بقیه دمنوشا معطرتر و بهترین نوعه. هم اینکه داروی خوبی واسه درمان سرفه های خشک و آرامبخشه و به تقویت قوای مغزی کمک می کنه و مقوی قلب و کاهنده استرس و نشاط آور و ضدسرماخوردگیه.

 

.

منبع :