از خواص نیشکر و آب نیشکر چه می دانید؟ | سبزیجات

خود زردآلو پر از خاصیته اما حال به خواص هسته اون میپردازیم.محققان با مطالعه هسته زردآلو  و تحقیقات گسترده روی اون به این نتیجه رسیدن که هسته این میوه شامل عناصر شیمیاییه که خاصیت ضد سرطانی به هسته این میوه میده و در این مورد بسیار مناسب و موثره.

 

هسته زردآلو شامل مغزی بادام ماننده و به وسیله پوسته ای سخت محاصره شده، که مغز اون شامل ماده ای به نام لتریل هستش که امیگدالین یا ویتامین B17 هم نامیده می شه.این ماده(لتریل) تمایل زیادی به نابود کردن سلولای سرطانی داره،

 

 

در حالیکه در همون لحظه سلولای سالم رو به حال خود رها می کنه و نزدیک اونا نمی شه.لتریل ، به نظر ماده موثری می رسه و خوبه، چون که از چهار مولکول جدا از هم ساخته شده. ۲ عدد گلوکز، یه عدد سیانید و یه عدد بنزآلدهید.

 

سیانید و بنزآلدهید هر دو سمی هستن ولی بخاطر اینکه به صورت غیر زیستی با همدیگه هم بست شدن هیچ خطری واسه سلولای بدن ندارن.وقتی که لتریل با سلولای سرطانی مواجه می شه همه چیز متفاوت هستش.چون

 

 

سلولای سرطانی شامل آنزیمی به نام بتا گلوکوزیداز هستن که اجزا مولکولای لتریل رو از هم جدا میکنه، عناصر سمی لتریل در مواجه با بتاگلوکوزیدار تبدیل به سیانید و بنزآلدهید می شه که این مواد شیمیایی سمی یه راست به سمت کشتن سلولای سرطانی می رن

 

و هیچ تاثیری بر سلولای سالم بدن ندارن.بد نیس خاطر بدونین که مصرف بیشتر از اندازه هسته زردآلو می تونه منتهی به مسمومیت و حتی بعضی وقتا مرگ شه پس در مصرف هسته زردآلو زیاده روی نکنین و همیشه میونه روی رو رعایت کنین.

.

منبع :