از خواص و مضرات پسته چه می دانید؟ | طب ایرانی

از خواص و مضرات پسته چه میدونید؟

به گزارش ایران ناز پسته رژیم غذایی سالمی واسه قلبه که نمودار احتمال بیماریای قلبی عروقی رو در آدم کم می کنه. پسته غنی از آنتی اکسیدان لوتین استدر تحقیقات گذشته که در دانشگاه دولتی پنسیلوانیا انجام شده فهمیدن که خوردن روزانه چند مغز پسته

 

(که دارای ترکیبات سالم و رژیم کم چربیه) منتهی به کاهش قابل توجه سطح کلسترول LDL یا کلسترول بد خون می شه. کاهش سطح کلسترول بد به معنی باز موندن شریانای بدن و انجام کامل عمل خون رسانی قلب می شه.نقل قول از تحقیقات دکتر پنی کریس

 

اترتون: «در تحقیقات ما نشون داده شد پسته رژیم غذایی سالمی واسه قلبه که نمودار احتمال بیماریای قلبی عروقی رو در آدم کم می کنه. پسته غنی از آنتی اکسیدان لوتینه. لوتین معمولاً در سبزیجات سبز رنگ و میوه های رنگ روشن پیدا میشه.

 

 

پسته و اروپا، منطقه خاور میانه  و آسیا

 

براساس یه باور عمومی در مردان منطقه خاورمیانه و آسیا که پسته بیشتری در رژیم غذایی اونا پیدا میشه قدرت مردونگی و کیفیت اسپرم و نعوظ بیشتر از مناطق اروپاییه. یونانیای باستان و رومیا این مطلب رو می دونن و اونو به وجود اومده به وسیله وجود پسته در غذاها و شیرینیای خود می دونن. روشنه که بالا بودن خرد عمومی افراد دلیل حفظ سلامتی افراد می شه.

 

 

داروی زندگی بخش

 

واسه حفظ سلامت بدن و افزایش قوای جنسی، پسته بو داده خشک (بدون پوست) بدون نمک رو به اندازه یه فنجون پر و به همون مقدار عسل حیوونی طبیعی نیاز دارین. عسل با کیفیت بالا بخرین. عسل و پسته رو مخلوط کنین. بعد به مخلوط کن بزنین و در لیوان دهن گشادی لبالب پر بریزین،

 

این مخلوط باید سفت باشه. بدون هیچ درپوشی، لیوان رو در مقابل آفتاب به مدت یه هفته بذارین. بهترین ماه واسه ساخت این مخلوط، فصل تابستانه. این اکسیر بعد از یه هفته آماده س.هر روز صبح دو قاشق غذاخوری از این اکسیر رو با چند قاشق ماست بخورین.

 

از عکس العمل و نتیجه این اکسیر مطمئن و مثبت نگر باشین.پسته رو در رژیم غذایی تون بیشتر کنین.ما پیشنهاد می کنیم در کنار این اکسیر، روزانه در میان وعده ها یه مشت پسته بو داده خشک بدون نمک بخورین. در این رژیم نه فقط به افزایش قوای جنسی تون دست پیدا میکنین

 

بلکه سلامت قلب شما، تضمین می شه. پیشنهاد غذایی دیگه اینکه مغز پسته رو به سالاد یا پنیر دلمه شده کم چرب اضافه کنین و با انگور (در فصلی که انگور پیدا میشه) بخورین.بعضی وقتا هم، اگه در محل زندگی شما در دسترسه شیرینی میوه دار ترکی

 

و منطقه شرقی ـ میانی که شامل پسته باشه رو استفاده کنین. حتی با داشتن شکر، به اثر مثبت پسته بر کلسترول خون دست پیدا میکنین. یافته های یه تحقیق در فاز حیوونی نشون داد: عصاره هیدروالکلی صمغ پسته بر آسون کردن روند خواب بیاری، اثر ضد اضطرابی و شل کنندگی

 

عضلانی تاثیر مثبت داره. استاد فارماکودینامی و سم شناسی مرکز تحقیقات علوم دارویی و دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، در پژوهشی اثرات تزریق داخل صفاقی عصاره هیدروالکلی صمغ پسته بر شلی عضلانی، خواب و اضطراب روی موش سوری رو مورد بررسی قرار داده.

 

در این تحقیق اثر صمغ پسته بر تعادل حرکتی و شل کنندگی عضلانی به دو روش میله چرخان و بارفیکس،۳۰ و ۶۰ دقیقه پس از تزریق مواد بررسی شد. در آزمون خواب بیاری، زمان شروع خوابیدن و مدت زمان در خواب بودن نیم ساعت پس از تزریق عصاره ها و مواد به روش القاء خواب با تزریق پنتوباربیتال انجام شد.

 

 

رفتارای حرکتی موشا با آزمون جعبه باز و اثر ضد اضطرابی به روش ماز هم اینکه ای، نیم ساعت پس از تزریق بررسی شد.یافته ها نشون میده که صمغ پسته در دوزهای ۱۱ و ۵/۰- ۲۵/۰ گرم بر کیلوگرم به طور معنی داری اثرات خواب بیاری (افزایش طی خواب

 

در تموم دوزها و کاهش زمان شروع خوابیدن در دوز ۱ گرم بر کیلوگرم)، اثر ضد اضطرابی در آزمون ماز هم اینکه، شل کنندگی عضلانی (در آزمون بارفیکس و با دوز ۱ گرم بر کیلوگرم) و کاهش فعالیت حرکتی با تموم دوزها داشته. یافته های این تحقیق حاکی

 

از اون هستش که عصاره هیدروالکلی صمغ پسته تاثیر مناسبی بر آسون کردن روند خواب بیاری، اثر ضداضطرابی و شلی عضلانی داره که ممکنه این ترکیب در کاهش مشکلات انقباضی عضلات، بی خوابی و اضطراب مؤثر باشه.پسته، عضو ثابت آجیل با وجود اندام

 

کوچیک خود پر از منابع به درد بخور و مغذی واسه سلامتی انسانه.در ادامه خواص به درد بخور و دارویی این میوه به همراه مضرات اونو بررسی می کنیم.پسته یکی از اعضای مهم و ثابت آجیل ایرانیه که اندازه پتاسیم اون با این اندام کوچیک برابر با پتاسیم

 

پرتقاله و به دلیل داشتن مواد مغذی از اهمیت زیادی برخورداره. استان کرمان و شهرستان رفسنجان، مراکز اصلی تولید پسته در ایران بشمار میان. چهار نوع پسته در ایران تولید می شه : فندقی، کله قوچی، اکبری و احمد آقایی

 

مضرات مصرف نادرست پسته

 

مغز پسته یکی از منابع غنی اسیدهای چرب خوبه، اما مصرف اون به آدمایی که اندازه تری گلیسرید خون بالایی دارن، پیشنهاد نمی شه، هم اینکه به دلیل هضم سخت اون واسه معده مناسب نیس. خوردن زیاد اون باعث گرمی بدن و کهیر و دانه های قرمز رنگ در پوست می شه .واسه رفع گرمی و خشکی باید سرکه

 

 

انار ترش و یا برگه زردآلوی ترش مصرف کرد.خوردن پسته واسه اشخاصی که دچار ضعف و مشکل کبد هستن و مبتلایان به بیماریهای نقرس و دیابت و ناراحتی کلیه مضره.مغز پسته از نظر طب قدیم ایران گرم و خشکه و واسه افراد گرم مزاج مناسب نیس.

 

خواص پوست سبز پسته

 

واسه استواری لثه اونو روی لثه بمالید و یا بجوید.- واسه رفع سکسکه پوست سبز پسته رو دم کنین و یه فنجون از اونو بخورین.- بهترین دارو رای رفع بوی بد دهن است. – جویدن اون باعث درمون زخمهای داخل دهن می شه. – دم کرده پوست سبز پسته حالت دل بهم خوردگی و استفراغ رو نابود می کنه. – دم کرده اون واسه رفع اسهال خوبه.

 

خواص پوست سفید پسته

 

پوست سفید پسته واسه بواسیر و بیرون زدن مقعد خوبه . واسه درمان این مریضی باید پوست سفید پسته رو در آب بجوشونین و اونو داخل لگنی بریزین وشخصی رو که این مریضی رو درد واسه چند دقیقه در اون بشینه . باعث آرامش درد و تخفیف مریضی می شه.

 

روغن پسته

 

از عصاره مغز پسته، روغن شفاف و زرد رنگی به دست میاد که خواص غذایی و درمانی داره.روغن پسته یه مرطوب کننده مطلوب بوده و به سرعت جذب می شه و حالت چسبندگی ایجاد نمی کنه و واسه ماساژ صورت و بدن گزینه مناسبیه. اسیدهای چرب امگا۶ اون اثر زخمای ناشی

 

از اعمال جراحی رو از بین برده و از چین و چروک دور چشم و صورت جلوگیری کرده و از همه مهم تر موها رو شفاف می کنه. مصرف خوراکی این روغن هم جنبه درمانی داشته و فسفر اون هوش و حافظه رو افزایش و اسیدفولیک اون به رشد و تکامل سیستم عصبی جنین کمک می کنه.

منبع :