.jpg)
سال 2012، سالی با تغییرات زیاد و قابل لمس واسه سئو و مدیران سایتها بود. گوگل الگوریتمهای جدید خود رو در جست وجو استفاده کرد و خیلی از سایتها دچار مشکلات زیادی در بهینه سازی و رتبه خود در موتورهای جست وجو شدن. بیشتر سئو کارهای با تجربه، سال 2012 رو سال سختی دونستن.
on- site seo
به عاملهای منتهی می شه که روی سایت شما اثر دارن و از محدوده سایت شما خارج نمی شن.
ساختار آدرس
آدرس مطالب، یکی از عاملهای مهم در بحث بهینه سازی هستن. اونا رو جدی بگیرین و حتما اونا رو بازنویسی کنین. سیستمهای مدیریت محتوا، به شکل خودکار این آدرس رو واسه شما می نویسند، اما بهتره که کلمات کلیدی رو در اونا به کار برید و از نوشتن آدرسهای طولانی خودداری کنین.
تگهای Heading
چندین ساله که تگهای H، یا سربرگ از اهمیت بالایی در بحث بهینه سازی سایتها برخوردارن. با این تگها، می تونین به موتورهای جست وجو بفهمانید که این جمله، از اهمیت بالایی از نظر شما برخورداره.
کلمات هم معنی و در ارتباط
سعی کنین کلماتی رو درون متن خود به کار ببرین که می دونین نه کاربر رو آزار می ده و نه به ورودی شما از موتورهای جستجو آسیب میرسوند. از هم معنیها درون متن خود استفاده کنین تا متن خوبتون به دست همهجستجو کنندگان برسه.
تصاویر
تصاویر یکی از عاملهای مهم در on page هستن. از تصاویر استفاده کنین و واسه اونا alt و title تعریف کنین تا موتورهای جستجو بفهمن که این تصویر در مورد چه چیزیه. از کلمات کلیدی در alt تصاویر استفاده کنین و اونا رو به صفحه مادر لینک کنین. در استفاده از کلمات کلیدی در توضیحات تصاویر زیاده روی نکنین و فقط در ارتباط ترین اونا رو به کار ببرین.
راه حلهای کلمات کلیدی قدیمی رو دور بریزین
احتیاجی نیس که حتما چندین بار کلمات کلیدی رو به کار ببرین، حتما از 6 درصد چگالی کلمات کلیدی پیروی کنین. محتوا رو با تصور این که دارین واسه کاربر می نویسید، بنویسید نه فقط واسه موتوهای جستجو. موتورهای جستجو بیشتر به کاربر اهمییت می دن و دوست دارن تا کاربر به نتیجه مورد نظر و دلخواهش برسه. به کار بردن کلمات کلیدی داخل پست رو فراموش نکنین، اما با کلمات کلیدی هم، مقاله خود رو به اسپم مثل نکنین.
کاربرانتون چه کسائی هستن؟
مطمئن شید که می دونین کاربرانتون دقیقا چه کسائی هستن و به چه چیزهایی نیاز دارن. بعضی از سایتها واسه یک عده خاص می نویسند. پس شمام همین کار رو بکنین!، باید بدونین که خوانندههای سایت تون مثلا سطح علمی بالایی دارن یا پایینی که سطح مقاله خودتون رو با سطح علمیاونا هماهنگ کنین. گوگل شرکت بزرگیه و میدونه که مثلا این محتوا به درد کاربر خوردهه یا نه (طبق فرضیات) پس کاربران رو با هم ترکیب نکنین و قشر خاصی رو انتخاب کنین.
ویدئو
ویدئوها، یکی از پرمخاطب ترین بخشهای سایتها هستن.کاربران ویدئوها رو بر متن ترجیح می دن. سعی کنین هر از چند مدت، یک ویدئو در موضوع کاری خودتون در سایت تون منتشر کنین. ویدئوهاتون رو در آپارات و یوتیوب منتشر کنین، اما در سایت خودتون حتما لینک دانلودش رو قرار بدید. کاربران ویدئوها رو پیش خود نگه می دارن و می تونه این بحث، کاربران رو دوباره به سایت شما بکشونه.
راه رو دور نکنین!
موتورهای جستجو باید نتایج در ارتباط و به درد بخور رو به کاربرانشون به نتایج درآورند. وگرنه اونا رو از دست می دن. پس سایت خود رو پیش موتورهای جستجو معتبر کنین و هیچوقت نگذارید که با شما مثل یک اسپم برخورد کنن. اگه محتوای مورد نظر کاربر رو دارین، پس بذارین اون خیلی آسون به هرچه می خواد دست پیدا کنه، نه این که لقمه رو دور دهانشون بچرخونین.
سعی کنین که بازم این پیشنهاد رو جدی بگیرین و کاربران رو در اولویت قرار بدین نه موتورهای جسجو رو. شاید موتورهای جستجو، الگوریتمهایی دارن که می فهمند شما واسه کاربران کار می کنین یا موتورهای جستجو.
.jpg)
در این نوشته می خوایم شما رو با 3 خطای بزرگ در سئو سایتها آشنا کنیم که این مشکلات معمولاً باعث میشن که موتورهای جستجوگر مثل گوگل به طور کل رتبه سایت شما رو کاهش دهند و واسه همین هم به شکل روزانه تعداد کاربران کمی رو به سایت شما هدایت کنن. البته منظور ما از عبارت «جبران ناپذیر» یعنی واسه سئو سایت خود نیازه که به شکل کلی مشکلات رو برطرف کنین و با وجود این مشکلات در صورتی که در دیگه زمینه های سئو و بهینه سازی سایت خود سرمایه گذاری کنین در آخر نتیجه دلخواه رو نخواهید گرفت.
1- ضعف در طراحی سایت
زمانی که سایت شما از دید زیبائی، خیلی فقیر باشه و اصلاً مورد توجه کاربران قرار نگیرد، اولین خطای مرگبار شما در مورد سئو پیش میاد، همیشه باید سعی کنین سایت خود رو با تکنولوژیهای جدید مثل HTML 5، CSS 3 و … بسازین، مثلا سعی نکنین که سایت خود رو با Front-Page 97 طراحی کنین.
همونجوریکه میدونید HTML 5 به دلیل ساختار معنایی خود خوب می تونه محتوای سایت شما رو به بهترین شکل ممکن به موتورهای جستجوگر معرفی کنه پس پیشنهاد میکنیم هر چه زودتر کار تبدیل کدهای سایت خود رو به این نسخه از HTML شروع کنین.
2- محتوای ضعیف و ساختار نامناسب
شما اگه قصد رقابت دارین، باید منحصر به فرد باشین، اگه می خواهید اجناس خود رو به مشتریان خود معرفی کنین باید به روشهای مختلفی اونا رو به سایت خود جذب کنین، یکی از این روشهای استفاده از محتوای منحصر به فرد هست. وجود محتوای یکتا و کپی نشده در سایت شما یکی از مهمترین موارد در بهینه سازی داخلی سایت به حساب میاد.
ساختار محتوا هم خیلی مهمه، سعی کنین کلمات کلیدی استفاده کنین که مربوط به محتوای شما باشه، توجه داشته باشین نباید از کلمات کلیدی راهی واسه دور زدن گوگل استفاده کنین. پیشنهاد میکنیم واسه ایجاد بهترین ساختار ممکن واسه سئو سایت خود از آموزش سئو ساختار سایت استفاده کنین.
3- نبودن اطلاعات تماس
سعی کنین امکانی رو فراهم کنین که کاربران بتونن خیلی آسون با شما تماس بگیرن، اما مشکل اینجاست که بیشتر شرکتها سعی می کنن، راه های ارتباطی خود رو قطع کنن و توقع هم دارن که محصولاتشون رو بفروشن!، قرار دادن اطلاعات تماس شرکت، باعث جذب اعتماد کاربران به شما میشه.
جالبه بدونین موتورهای جستجوگر مثل گوگل هم خوب توانایی شناسایی فرم تماس با ما و آدرس ایمیل، تلفن، آدرس و … رو در صفحات سایت شما دارن و وجود این اطلاعات در افزایش رتبه سایت شما می تونه اثر قابل توجه ای رو بذارن.
-
با کاربران رفت و امد دارین، اونا می تونن ازتون سوال و جواب کنن؟
-
کاربران خیلی آسون می تونن به همه صفحات سایت دسترسی پیدا کنه (navigation bar مناسب)
-
راه های ارتباطی با شما مثل فرم تماس با و یا شماره تلفن، در دسترس کاربرانه؟
-
صفحات خود رو واسه موتورهای جستجو بهینه کردین، از کلمات کلیدی مناسب بهرهمند شدین؟
-
ساختار سایت شما شامل عناوین، توضیحات و … به درستی اجرا شده؟
-
از مطالب منحصر به فرد استفاده می کنین؟
در صورتی که شما بتونین به سؤالات بالا جواب درستی بدین، می تونین مبانی سئو رو در سایت خود پیاده کنین. امیدواریم این مطلب واسه شروع به بهینه سازی سایت شما مفید باشه.