بهینه سازی سایت واسه موتورهای جستجو
موتورهای جستجو یک سیستم نرم افزاری طراحی شده جهت جستجوی اطلاعات روی شبکه جهانی وب (World Wide Web) ه. نتایج این جستجوها می تونه شامل وب سایتا، عکسا، ویدئوها و … باشه. حال اونکه موتورهای جستجو مثل Google ، Yahoo، Bing این جستجو رو در بین هزاران فایل موجود در وب انجام می دن. واسه همین این موتورها ودر بالا همه اونا Google، قوانین و دستورالعملایی رو جهت رتبه بندی وب سایتا بصورت کلی و دوره ای اعلام می کنن و صاحبان وب سایتا با رعایت اونا و با بهینه سازی سایت واسه موتورهای جستجو به ارتقاء رتبه صفحات وب خود می پردازند.
بهینه سازی سایت واسه موتورهای جستجو روند موثر در دیده شدن سایت طراحی شده و یا صفحات وب به شکل طبیعی و نه تبلیغات پولیه. بدین معنا که وقتی کاربری با کلمات کلیدی و مربوط به حرفه ی سایت مورد نظر، در موتورهای جستجو مثل Google جستجو می کنه، سایت ارائه دهنده خدمات در ارتباط در جایگاه مناسب در لیست موتورهای جستجو رویت شه. بهینه سازی موتورهای جستجو تکنیکی بر مبنای عواملی مثل برنامه نویسی، تنظیم ها فنی سایت ، بهینه سازی سایت ، محتوای سایت و کیفیت وب سایته که باعث کسب رتبه بالا واسه کلمات کلیدی مورد نظر طبق قوانین طبقه بندی شده موتورهای جستجو واسه کاربران لیست می شه. از اونجا که موتورهای جستجو بیشترین ترافیک وبی رو جهت یافتن نیاز کاربران اشغال کرده ، بهینه سازی سایت یا سئو سایت از مهم ترین گاما پس از طراحی سایت جهت رقابت در دنیای آنلاینه. Farshbaf.Net مفتخره با آخرین تکنیکا و الگوریتمای بهینه سازی سایت ، شما رو در کسب رتبه بالا در موتورهای جستجو کمک بده.
بهینه سازی سایت یا سئو سایت چیه ؟
دید اساسی سئو ، رسیدن آسون سایت شما واسه مخاطبین و موتورهای جستجوه. با اینکه موتورهای جستجو خیلی پیشرفته شدن، اما بازم دید یک آدم رو به صفحات وب ندارن. بهینه سازی سایت ، کمک به درک مفاهیم صفحات وب واسه موتورهای جستجو می کنه و اینکه چطوری این صفحات می تونن مفید واقع شن. اما بهینه سازی سایت تنها جزئیات تکنیکی واسه جستجوی مناسب در موتورهای جستجو نیس. Seo ( بهینه سازی سایت ) یک مارکتینگه. شما می تونین یک سایت قشنگ داشته باشین اما تا زمانی که در موتورهای جستجو در جایگاه مناسب دیده نشید ، سایت شما کمک زیادی به حرفه ی شما نمی کنه. موتورهای جستجو 93% ترافیک وبی رو ایجاد کرده ان. پس موتورهای جستجو به نسبت بقیه روش ها مثل شبکه های اجتماعی و یا تبلیغ در روزنامه و مجله در اولویت قرار دارن. 70% کاربران تبلیغات پولی رو ندیده گرفته و در جستجوی نتایج طبیعی موتورهای جستجو هستن. بهینه سازی سایت مسیریه در جهت رسیدن به جایگاه مناسب در موتورهای جستجو و هم رسیدن به جایگاه مناسب واسه مشتریان جویای خدمات ما و قرار نگرفتن در این راه یعنی از دست دادن موقعیتای موجود جهت جذب مخاطب !
بهینه سازی سایت Seo به دو بخش تقسیم می شه:
-
بهینه سازی سایت on-page :
بخش اول شامل بهینه سازی مطالب سایت ، بهینه سازی وبلاگ ، برنامه نویسی و بخش فنی سایت می شه.
-
بهینه سازی سایت off-page:
بخش دوم جداگونه از سایت انجام میگیره مثل ایجاد لینک
خدمات بهینه سازی وب
سرویس سئو سایت در Farshbaf.Net
- برنامه نویسی و طراحی بهینه سایت که این بخش از بهینه سازی سایت رایگان واسه همه وبسایتای طراحی شده به وسیله Farshbaf.Net ارائه میشه.
- بررسی رقبای حرفه ای شما
- بررسی کلمات کلیدی ( keywords ) مربوط به حرفه ی شما و ارائه راهکارهایی جهت افزایش رنکینگ در گوگل
- بررسی محتوا و متون موجود در سایت شما و اصلاح اون بر مبنای تکنیکای سئو
- معرفی سایت به موتورهای جستجو
- به وجود آوردن لینکای مفید و متناسب با سایت شما
در مراحل مختلف بهینه سازی سایت گزارشی از تعداد بازدیدکنندگان و رفتار اونا هنگام بازدید سایت شما ارائه میشه.
پیش از این در مطلب “آشنایی با سئو (SEO)، اهداف و ضرورتهای اون” به بررسی مفاهیم اساسی دور و بر فرآیند بهینهسازی و سئو پرداختیم و گفتیم که موتورهای جستجوگر واسه رتبهبندی و نمایش سایتها در صفحات SERP عوامل زیادی رو دید می کنن که این عوامل در دو دستهی کلی سئوی داخلی و سئوی خارجی قرار میگیرند. در این مطلب می خوایم به بررسی و آشنایی با معنی “بهینهسازی داخلی” و راهکارهای بهبود اون بدیم.
سئوی داخلی یا همون On-Page SEO مجموعهای از فرآیندهاست که واسه بهبود سئو روی سایت انجام میشن و بعضی از اونا عبارتند از:
۱. بهینهسازی سایت و افزایش سرعت لود
آمارها نشون داده بیشتر از نصف کاربران پس از ۲ ثانیه انتظار واسه لود یک سایت؛ اون رو ترک می کنن و موتورهای جستجو طبق جلب رضایت کاربرانشون نسبت به این موضوع حساسیت زیادی نشون میدن بطوری که طی روزهای گذشته گوگل رسماً اعلام کرد در الگوریتمهای جدید نقش سرعت لود و بارگزاری سایتها پررنگتر از قبل شده و سایتهای سبک و سریع شانس بیشتری واسه دیده شدن دارن.
۲. آدرسدهی و ساختار لینکها
در انتخاب آدرس صفحات میبایست توجه ویژهای داشت و سعی کرد تا عناوینی جذاب، کاربردی و کوتاه رو به عنوان URL صفحات انتخاب کرد. لینکهای اصولی (یعنی سئو شده) لینکهایی هستن که شامل کلمات کلیدی بوده و باعث میگردند تا علاوه بر افزایش درک مخاطب از محتوای مطلب مربوطه، موتورهای جستجوگر هم قادر جلوبینی محتوا باشن.
۳. بهینهسازی محتوا
حتماً شمام جملهی معروف در سئو “محتوا پادشاهه” رو شنیدهاید و نمیشه منکر این مسئله شد که یکی از اجزای اساسی هر وبسایتی محتوا بوده و نقش کلیدی در سئو داره. واسه بهبود تاثیرگذاری محتوا در سئو میبایست خود اونا رو بهینهسازی کنیم! مقصود از بهینهسازی محتوا اینه که کلمات کلیدی رو در بطن محتوا جای داد و محتوای با کیفیت و اختصاصی نوشت. هماینجور بهتره از درج محتوای کوتاه (کمتر از ۳۰۰ کلمه) خودداری کرد و محتوایی کامل تهیه و تولید کرد.
۴. کلمات کلیدی و کلیدواژهها
در بالاتر و دور و بر بهینهسازی محتوا گفتیم که بهتره کلمات کلیدی رو در بطن محتوا جای داد؛ اما کلمهی کلیدی مناسب چه ویژگیهایی داره؟! منظور از کلمهی کلیدی؛ کلمهایه که معنی، موضوع و محتوای یک صفحه رو در یک یا چند کلمه مشخص میکنه و اون رو به مخاطبان و موتورهای جستجو میشناساند. بطور مثال کلمهی کلیدی این مطلب که مشغول مطالعهی اون هستین “سئوی داخلی” است. کلمهی کلیدی در متن، برچسب Alt تصاویر، عناوین و … قرار میگیره.
۵. عناوین مطالب و صفحات
عناوین مطالب و صفحات؛ یکی از کلیدیترین و مؤثرترین عناصر موثر در سئو هستن چون که اولین مؤلفهای که کاربر در صفحهی نتایج جستجو با اون روبرو میشه و در تصمیمگیری کاربر مؤثره؛ همین عناوین صفحات هستن. اگه عنوان طوری انتخاب شه که جامعیت کافی داشته و جذاب باشه باعث میشه که توجه کاربران جلب شده و روی اون لینک کلید کنن.
۶. استفادهی درست از زیرعنوانها و تگهای H
معمولا محتوای صفحات وب به چند قسمت قابل تقسیمه و واسه ایجاد تفاوت بین این بخشها و افزایش خوانایی بهتره از زیرعنوانها به شکل تگ H استفاده کرد. درج کلمهی کلیدی در زیرعنوانها می تونه به بهتر شدن سئوی اون کلمات کمک شایانی کنه.
۷. موافقت با موبایل و طراحی رسپانسیو
برطبق آمار بیشتر از ۷۰٪ بازدیدهای یک سایت ایرونی؛ بواسطهی تلفنهای همراه انجام میشه و اهمیت موافقت و نمایش درست یک سایت در موبایل بر هیچکس پنهون نیس و از عوامل مهم سئوی داخلی بهشمار میرود.
۸. ایجاد شبکهی لینک داخلی و حفظ کاربر
یکی از عوامل کاربردی در سئوی داخلی؛ حفظ و افزایش میزان موندگاری کاربر در یک وبسایته که بخش قابل توجه اون بواسطهی لینک سازی داخلی و هدایت درست کاربر به صفحات مختلف سایت حاصل میشه. حتماً فهرست منوهای سایت خود رو چک کنین تا لینکهای اصلی و کاربردی در لایهی اول اون قرار گرفته باشن و سعی کنین با معرفی بقیه مطالب، اجناس و خدمات سایت در جای مناسب کاربر رو در سایت حفظ کرده و به این صفحات هدایت کنین.
۹. درج تگ Alt واسه تصاویر
موتورهای جستجو توانایی پردازش تصویر رو دارن اما نمیتوانند خوب منظور شما از درج این تصاویر رو فهمیده باشن؛ به همین منظور لازمه با درج تگ Alt واسه تصاویر سایت معنی این تصاویر رو به موتورهای جستجو معرفی کنین تا توانایی نمایش تصاویر شما در نتایج جستجو رو داشته باشن.